OSTRZAŁKA DO NOŻY OSEŁKA ADLER OSTRZARKA
Opis
OSTRZAŁKA DO NOŻY OSEŁKA ADLER OSTRZARKA
Towar jest w 100% NOWY i NIEUŻYWANY. Zapakowane fabrycznie przez producenta.
W skład zestawu wchodzi
- OSTRZAŁKA DO NOŻY OSEŁKA ADLER OSTRZARKA
- Instrukcja obsługi
- Oryginalne opakowanie
Ostrzałka do noży Adler dwufazowa
2 fazowa Ostrzałka do noży
Fine- Ceramiczna ostrzałka do polerowania
Coarse- Karbidowa ostrzałka do wstępnego ostrzenia
Ostrzałka do noży Adler dwufazowa
Praktyczna 2 fazowa Ostrzałka do noży, zarówno do ostrzenia jak i polerowania noży.
Dzięki takiemu połączeniu nie trzeba już kupować dwóch ostrzałek - wystarczy jedna, posiadająca 2 funkcjonalności.
Z ostrzałka AD 4489 uzyskasz wyjątkowo ostre noże, ułatwiające pracę w kuchni.
Ilość i rodzaj sprzętów, jakie kupujemy do wyposażenia kuchni, zależy zazwyczaj od naszych umiejętności kulinarnych, ilości miejsca dostępnego do ich przechowywania i osobistych preferencji.
Jednak każdy z nas używa w kuchni noży.
I dlatego jednym z podstawowych sprzętów kuchenny obecnych w naszym domu powinna być ostrzałka do noży ADLER AD 4489.
Dzięki niej naostrzymy każdy nóż, jednocześnie przedłużając jego żywotność.
Ostry nóż jest dla nas bezpieczniejszy!
Złota zasada mówi, że ostrym nożem kroi się nie tylko wygodniej, szybciej, ale i bezpieczniej.
Ostry nóż eliminuje ryzyko zsunięcia się noża i ześlizgnięcia z krojonego produktu, co może być niebezpieczne dla naszych palców i blatów kuchennych.
Niestety nawet najwyższej jakości nóż kiedyś się stępi, ale będąc w posiadaniu odpowiedniej ostrzałki, możemy temu zaradzić.
Ostrzałka do noży jest, więc niezbędnym sprzętem kuchennym i powinna znaleźć się w każdym domu, w którym jego mieszkańcy lubią eksperymentować w kuchni.
Nasz produkt zapewni szybkie i wygodne naostrzenie każdego noża.
Co więcej, proponowany model to dwufazowa ostrzałka pozwalająca na naprawdę głębokie ostrzenie.
Pierwsza szczelina służy do wstępnego ostrzenia krawędzi i naprawy wszelkich niedoskonałości i uszkodzeń na powierzchni noża.
Druga szczelina służy gładzeniu i szlifowaniu ostrza.
Wysokiej jakości wykonanie
W najpopularniejszych manualnych systemach ostrzących, wystarczy przeciągnąć nóż przez wybraną szczelinę.
Nie musimy martwić się o dostęp do źródła prądu, wystarczy siła naszych mięśni.
Częstotliwość ostrzenia noży uzależniona jest od tego, jak często i do krojenia, jakich produktów je wykorzystujemy.
Kilkustopniowe ostrzenie zapewnia lepszą jakość finalnego produktu.
Proponowana przez nas ostrzałka jest wykonana z trwałych i wytrzymałych materiałów.
Bruzda do polerowania wypełniona jest ceramiką, a ostrzałka do wstępnego ostrzenia jest z karbidu.
Materiały te są najlepsze i najbardziej efektywne.
Dzięki nim uzyskujemy ostrą, pozbawioną nierówności powierzchnię.
Tego typu ostrzałka polecana jest wszystkim fanom gotowania, którzy szukają szybkiego, prostego i efektywnego sposobu pielęgnacji domowych noży.
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.